Over Dolly’s

Het ontstaan en waar we voor staan...

Dolly’s kip Specials is in 2016 opgericht door Gerard Doldersum. Maar alleen ben je nergens, daarom hebben we onderhand een super enthousiast team waarmee we door Nederland en daar buiten mensen kennis laten maken met onze overheerlijke streetfood kip gerechten.

 

De foodtruck is dus ontstaan in 2016, vanuit een Commer uit 1969 zijn we ons avontuur begonnen. Al doende leert men en we kwamen er achter dat een mooie (oude) foodtruck voor ons niet ideaal was. Omdat we elk weekend lange afstanden afleggen naar de verschillende locaties in den lande zijn we in de loop der tijd enkele keren omgeschakeld totdat we uiteindelijk bij leuke charmante food-caravans met uitbouw zijn uitgekomen. Juist een uitbouw want onze kracht ligt in de beleving, het draaien van de wraps is voor de meeste gasten een leuk schouwspel.

Maar wat maakt het nou tot echt streetfood; goed gevulde wraps en broodjes met super malse kip, frisse salades en heerlijke sauzen direct uit het vuistje op te eten. Beter wordt het niet!

Het is niet alleen ons lekkere eten maar we brengen ook gezelligheid en veel enthousiasme. We zijn er voor jullie!